نزدیک به 50 درصد از افراد جامعه بیش از 120 درصد نیازشان کالری دریافت میکنند که این امر سبب بروز چاقی و اضافه وزن در همه گروه های سنی میشود.
لقمه: زهرا عبداللهی در خصوص تغذیه سالم در جامعه گفت: تغذیه سالم به عنوان محور سلامت انسان و توسعه کشور شناخته شده است و می توان آن را به این صورت تعریف کرد که رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی روزانه اهمیت بسیاری دارد.
سرپرست دفتر بهبود تغذیه، در این خصوص افزود: منظور از تنوع، رعایت و به کار گیری همه گروه های غذایی اصلی از قبیل: میوه، سبزی جات، شیر و مواد لبنی، گوشت و حبوبات و تخم مرغ در برنامه غذایی روزانه است.
وی همچنین گفت: مشکلات تغذیه ای در کشور ما عمدتاً به دو صورت کم خوری و پر خوری باز می گردد و می توان گفت استفاده ناکافی از گروه های غذایی اساسی منجر به سوء تغذیه انرژی در کودکان و نوجوانان در سن رشد می شود و نیز این کمبود های تغذیه می تواند مشکلاتی از قبیل اختلال رشد، کم وزنی، کوتاه قدی، کاهش بهره هوشی، تضعیف سیستم ایمنی بدن و افزایش موارد ابتلا به بیماری های و مرگ و میر را ایجاد کند.
عبداللهی، در ادامه خاطر نشان کرد: در کنار کم خوری، مشکل بیش خوری نیز در جامعه روندی رو به گسترش در جامعه دارد و می توان گفت که نزدیک به 50 درصد از افراد جامعه بیش از 120 درصد نیازشان کالری دریافت می کنند که این امر سبب بروز چاقی و اضافه وزن در همه گروه های سنی می شود.