شكلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار


خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.

مواد اولیه:

خرمای بدون‌هسته و گردو و پودر نارگیل از هر کدام یك پیمانه
بیسكویت مادر یك بسته
گلاب سه قاشق غذاخوری
شكلات شیری (تخته‌ای سفید) 50 گرم


طرز تهیه:

خرما را با پودر بیسكویت و گردو خوب چرخ كنید. گلاب را به مواد اضافه و كمی ورز دهید. شكلات تخته‌ای سفید را رنده‌كرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد كه در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا كنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.

نكته:

1. به جای پودر نارگیل می‌توانید از كنجد استفاده كنید.

2. اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت اگر سفت بود كمی گلاب اضافه كنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ جمعه ۲۱ تير
کدخبر:4434منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و يکم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4434.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر