روش تهیه حلوای خرما برای سفره افطاری


برخی از خانم ها برای زیباتر شدن سفره های افطاری شان در آن حلوا که نوعی دسر اصیل ایرانی است، هم قرار می دهند.

به گزارش لقمه، در دستور تهیه زیر، حلوایی با پایه خرما که بسیار مقوی است و همچنین برای سفره افطار مناسب است، آموزش می دهیم.

مواد لازم:

خرما 800 گرم

آرد گندم 300 گرم

مغز گردو كوبیده‌شده 150 گرم

شكر دو قاشق سوپخوری

خلال پسته 100 گرم

روغن مایع 150 گرم

گلاب یك قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

100 گرم از روغن را برداشته و آرد را داخل آن سرخ می‌كنیم تا طلایی شود، سپس خرماها را كه قبلا پوست گرفته و هسته آن را جدا كرده‌ایم در 50 گرم روغن باقی‌مانده كاملا تفت می‌دهیم تا نرم شوند، آرد را به آن اضافه می‌كنیم. مغز گردو، شكر و گلاب را نیز افزوده و هم می‌زنیم تا حلوایی یك دست آماده شود. حلوا را داخل دیس كشیده صاف كرده با خلال پسته تزئین می‌كنیم.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ جمعه ۲۸ تير
کدخبر:4437منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و هشتم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4437.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر