برخی از خانم ها برای زیباتر شدن سفره های افطاری شان در آن حلوا که نوعی دسر اصیل ایرانی است، هم قرار می دهند.
به گزارش لقمه، در دستور تهیه زیر، حلوایی با پایه خرما که بسیار مقوی است و همچنین برای سفره افطار مناسب است، آموزش می دهیم.
مواد لازم:
خرما 800 گرم
آرد گندم 300 گرم
مغز گردو كوبیدهشده 150 گرم
شكر دو قاشق سوپخوری
خلال پسته 100 گرم
روغن مایع 150 گرم
گلاب یك قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
100 گرم از روغن را برداشته و آرد را داخل آن سرخ میكنیم تا طلایی شود، سپس خرماها را كه قبلا پوست گرفته و هسته آن را جدا كردهایم در 50 گرم روغن باقیمانده كاملا تفت میدهیم تا نرم شوند، آرد را به آن اضافه میكنیم. مغز گردو، شكر و گلاب را نیز افزوده و هم میزنیم تا حلوایی یك دست آماده شود. حلوا را داخل دیس كشیده صاف كرده با خلال پسته تزئین میكنیم.
بازگشت به صفحه نخست