دستور پخت پیتزا قارچ مخلوط


پیتزا قارچ مخلوط یکی از پرطرفدارترین پیتزاهاست که شما می توانید آن را در خانه تهیه کنید.

• تعداد: 12 عدد
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت

مواد لازم

• خمیر پیتزا
• 225 گرم پنیر موتزارلا
• دو عدد پیاز درشت و شیرین، خلال شده
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• سه پیمانه قارچ خرد شده (انواع مختلف همچون دکمه ای، صدفی، قیفی، مورکلا و ...)
• دو حبه سیر رنده شده
• دو قاشق چایخوری رزماری تازه، خرد شده
• جعفری تازه


طرز تهیه

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پیتزا را طبق دستور آماده کنید. خمیر را به شکل مستطیلی باز کنید. کف سینی فر را چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید و روی آن پنیر بپاشید.

2. در یک تابه بزرگ، پیاز را با روغن زیتون و حرارت متوسط سرخ کنید و 15 دقیقه در تابه رابگذارید تا پیاز سبک شود. در ظرف را بردارید و 5 تا 8 دقیقه دیگر تفت دهید تا طلایی شود. تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

3. در یک تابه کوچک، قارچ ها، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و سیر و رزماری را با هم مخلوط کنید. با حرارت متوسط تفت دهید. مخلوط قارچ را روی پنیر بریزید و روی آن پیازها را بریزید.

4. به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا زیر خمیر برشته و طلایی شود. از فر خارج کنید. 5 دقیقه بعد روی آن جعفری تازه خرد شده بریزید و به شکل مربع های کوچک برش دهید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور
کدخبر:4450منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ هفتم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4450.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر