طرز تهیه پنیر برشته مناسب برای سفره افطار


پنیر برشته در گیلان همراه با کته به عنوان غذای محلی صرف می شود.

مواد اولیه:

پنیر لیقوان 250 گرم

تخم‌مرغ یك عدد

روغن و زردچوبه به میزان لازم

شوید خشك یا تازه خردشده به میزان لازم



طرز تهیه

پنیر را با دست ریز كرده، همراه با زردچوبه در روغن تفت می‌دهیم. شوید خشك را به صورت پودر درآورده و با تخم‌مرغ به مواد افزوده و هم می‌زنیم. پس از پنج دقیقه غذا حاضر است و می‌توانیم آن را همراه با برنج كته سرو نماییم.


نكـته: در این غذا شوید خشك طعم بهتری دارد.

برای صرفه‌جویی و طعم بهتر غذا، می‌توان از پنیر‌های خرد شده باقیمانده از صبحانه استفاده نمود.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد
کدخبر:4456منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ هفتم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4456.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر