آش یکی از غذاهایی است که در سفره افطار مردم ایران در ماه رمضان جای دارد که می تواند انواع مختلفی داشته باشد.
مواد لازم برای پنج نفر:
گندم پوست کنده
|
نصف پیمانه
|
جو پوست کنده
|
یک سوم پیمانه |
نخود |
یک سوم پیمانه |
عدس |
یک سوم پیمانه |
ماش |
یک سوم پیمانه |
لوبیاسفید، قرمز، چیتی، چشم بلبلی از هر کدام |
یک سوم پیمانه |
سبزی آش |
1 کیلو گرم |
نمک، فلفل قرمز، زیره، آویشن، زردچوبه، پونه |
به میزان لازم |
روغن زیتون |
به میزان لازم |
طرز تهیه:
حبوبات و غلات را 24 ساعت قبل بخیسانید و بعد همه ی آنها را به مدت یک ساعت جداگانه بپزید سپس سبزی خورد شده را همراه با ادویه جاتی که گفته شد به آنها اضافه کرده و یک ساعت دیگر با حرارت ملایم بگذارید بپزند تا خوب جا بیفتد و هنگام سرو به دلخواه باروغن زیتون میل کنید.
بازگشت به صفحه نخست