آش گندم بدون گوشت مخصوص سفره افطار


آش یکی از غذاهایی است که در سفره افطار مردم ایران در ماه رمضان جای دارد که می تواند انواع مختلفی داشته باشد.

مواد لازم برای پنج نفر: 

 گندم پوست کنده
 نصف پیمانه
  جو پوست کنده
  یک سوم پیمانه
  نخود   یک سوم پیمانه
 عدس   یک سوم پیمانه
 ماش   یک سوم پیمانه
لوبیاسفید، قرمز، چیتی، چشم بلبلی از هر کدام یک سوم پیمانه
سبزی آش 1 کیلو گرم
نمک، فلفل قرمز، زیره، آویشن، زردچوبه، پونه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم



طرز تهیه:

حبوبات و غلات را 24 ساعت قبل بخیسانید و بعد همه ی آنها را به مدت یک ساعت جداگانه بپزید سپس سبزی خورد شده را همراه با ادویه جاتی که گفته شد به آنها اضافه کرده و یک ساعت دیگر با حرارت ملایم بگذارید بپزند تا خوب جا بیفتد و هنگام سرو به دلخواه باروغن زیتون میل کنید.


بازگشت به صفحه نخست
در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
کدخبر:4458منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ دوم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4458.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر