آش گندم شیر مخصوص افطار


این دستورالعمل هاعلاوه بر اینكه شما را با فرهنگ تغذیه این مناطق آشنا خواهد كرد، ایده های متنوعی را برای اجرا در دسترس تان قرار خواهد داد.

به گزارش لقمه، این غذا هنگام افطار سر سفره اهالی خطه كرمان قرار می گیرد.



مواد لازم : 


 نخود

 یك لیوان

 گوشت با استخوان

 نیم كیلو

 نمك، زرد چوبه و فلفل

 به میزان لازم

 كشك ساییده شده

 به مقدار كافی

گندم شیر

دو لیوان

رشته آش

مقداری

سیر و نعنا داغ

به مقدار لازم

پیاز

یك عدد


 






















طرز تهیه :

گوشت و نخود را همراه پیاز، زردچوبه و فلفل بپزید. گوشت ها را له كرده سپس گندم شیر را اضافه كرده و پس از پخت آن مقداری كشك به آن بیفزایید. رشته آش را به دیگر مواد اضافه كنید و در آخر نعنا داغ و سیرداغ را درون قابلمه بریزید و صبر كنید تا كاملاً بپزد.



طرز تهیه گندم شیر:

ابتدا گندم ها را با آسیاب به صورت بلغور درآورید و به وسیله الك كردن آرد آن را كاملاً جدا كنید. پس از آن گندم ها را با شیر، سیاهدانه، زنجبیل، فلفل، زردچوبه، زیره و نمك بپزید و روی پارچه ای داخل قابلمه ریخته تا كاملاً خشك شود. گندم شیر بسیار مقوی است و در چند آش سنتی استان كرمان مورد استفاده قرار می گیرد.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۳ تير
کدخبر:4459منبع:بیتوتهتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و سوم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4459.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر