روش تهیه سمبوسه پنیر؛ غذای هندی برای وعده سحر یا افطار


سمبوسه پنیر را برای وعده سحر یا افطار تهیه کرده و آن را همراه با سوپ داغ میل کنید.
مواد لازم:

خمیر ورقه‌ای یا ورق سمبوسه

پنیر خرد شده: سه چهارم پیمانه

گشنیز یا جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

نعنای خرد شده: یک قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای: یک عدد، خرد شود.

تخم‌مرغ همزده: یک عدد

پیاز کوچک: یک عدد، ریز خرد شود.

نمک: مقدار لازم

فلفل: مقدار لازم

روغن: برای سرخ کردن به صورت غرقاب روغن


طرز تهیه:

• تمام مواد داخل خمیر را درون کاسه‌ای ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

• درون ورقه‌های خمیر و یا ورق سمبوسه را با مخلوط پنیر پر کرده و لبه‌های خمیر را با استفاده از مقداری آب به هم بچسبانید.

• روغن را داغ کرده و سمبوسه‌ها را درون آن تا زمانی که طلایی رنگ شوند سرخ کنید.

• از طعم پنیر ذوب شده داغ آن لذت ببرید.



بازگشت به صفحه نخست
در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير
کدخبر:4462منبع:همشهریتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و ششم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4462.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر