دستور تهیه سالادهای تابستانی


برخی میوه ها و سبزیجات مختص فصل خاصی از سال هستند. بنابراین بهتر است تا دیر نشده خوراکی های خوشمزه با آنها تهیه و میل کنید.
به گزارش لقمه، در همین راستا، ما دستور تهیه چندین نوع سالاد فصلی را برایتان آموزش داده ایم تا از خوردن آنها نهایت لذت را ببرید.



سالاد گریپ فروت و بولاغ‌اوتی

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 25 دقیقه


مواد لازم

• 4 عدد گریپ فروت متوسط

• آب پرتقال یا گریپ فروت

• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• یک قاشق غذاخوری نعنا تازه خرد شده

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 1/4 قاشق چایخوری نمک

• دو عدد آووکادو متوسط، خرد شده به اندازه های 3 تا 5 سانتی متری

طرز تهیه

1. دو عدد از گریپ فروت ها را از وسط دو نیم کنید. با استفاده از چاقوی تیز، آنها را فیله کنید. گریپ فروت باقی مانده را نیز پوست و آب آن را بگیرید. آب آن را اندازه بگیرید و در صورت نیاز به آن آب گریپ فروت یا پرتقال اضافه کنید تا به ¼ پیمانه برسد.

2. برای تهیه سس، روغن، نعنا و نمک را به آب گریپ فروت اضافه کنید و هم بزنید.

3.نیمی از گریپ فروت ها را در هر کاسه قرار دهید. روی آنها شاهی آبی (بولاغ‌اوتی)، آووکادو و تکه های گریپ فروت بریزید. روی آنها نیز سس را بریزید.



سالاد سبزیجات کبابی

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه: 30 دقیقه

• خواباندن در مواد: 4 ساعت

• گریل: 6 دقیقه

مواد لازم

• 450 گرم توفو

• ¾ پیمانه سس سالاد کم چرب

• 350 گرم کدو حلوایی خرد شده به اندازه های 5 سانتی متر

• دو عدد فلفل دلمه بزرگ نارنجی و قرمز (چهار قسمت کنید)

• نصف پیمانه جو پرک

• نصف پیمانه ترشک یا اسفناج

• برگ های تازه ترشک (اختیاری)


طرز تهیه

1. توفو را به 8 قسمت با ضخامت حدود 1.5 سانتی متر تقسیم کنید. آنها را در ظرف کم عمقی قرار دهید و ¼ پیمانه سس کم چرب سالاد را روی آن بیریزد. سبزیجات را داخل پلاستیک بریزید و کف کاسه قرار دهید. 3 قاشق غذاخوی باقی مانده از سس را اضافه کنید. کیسه پلاستیکی را ببندید. توفو و سبزیجات را به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید.

2. سس را از روی توفوها و سبزیجات پاک کنید. سبزیجات را روی کباب پز با حرارت متوسط قرار دهید و حدود 6 تا 8 دقیقه بپزید تا سبزیجات ترد و برشته شوند. توفو را مستقیم روی حرارت آتش به مدت 4 تا 6 دقیقه کباب کنید تا طلایی شود. آنرا پس از پخت به شکل مثلت برش دهید.

3.در یک کاسه بزرگ، کدو حلوایی و فلفل ها را با هم مخلوط کنید. سس باقی مانده را اضافه کنید. هم بزنید و سبزیجات را کنار آنها بگذارید.

4. در همین زمان، در یک تابه دو پیمانه آب را بجوشانید. پرک های جو را اضافه کنید، شعله را کم کنید و 15 دقیقه اجازه دهید پخته شوند تا زمانی که آب آن کشیده شود.

5. در یک کاسه بزرگ، جو، برگ های خرد شده ترشک و سس باقی مانده را با هم مخلوط کنید. این مواد را با سبزیجات و توفو سرو کنید و برای تزئین می توانید روی آنها برگ های ترشک بگذارید.



سالاد انبه و مرغ

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 30 دقیقه

مواد لازم

• 6 پیمانه کاهوی چینی خرد شده

• یک عدد انبه خرد شده

• دو پیمانه توت فرنگی خرد شده

• 350 تا 450 گرم سینه مرغ

• نمک و فلفل سیاه

• پودر سیر

• دو پیمانه گل کلم بروکلی

• نصف پیمانه بلوچیز


طرز تهیه

1. در ظرف که می خواهید سالاد را سرو کنید، برگ های کاهو که درشت خرد کرده اید را قرار دهید. روی آنها توت فرنگی و انبه ها را بریزید و کنار بگذارید.

2.سینه های مرغ را نواری برش دهید و با نمک، فلفل و پودر سیر به مدت 4 تا 6 دقیقه بپزید. آنها را روی سالاد قرار دهید. یا می توانید سینه را درسته بپزید و سپس با چاقوی تیز برش دهید.

3.در همان تابه، بروکلی ها را با کمی پودر سیر به مدت 4 تا 6 دقیقه بپزید تا ترد شوند. بلوچیز را اضافه کنید. آنها را روی سالاد بریزید و سرو کنید.



سالاد طالبی و سس کنجد

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه: 30 دقیقه

مواد لازم

• 1/3 پیمانه شکر

• 3 پیمانه سرکه سفید

• نصف قاشق چایخوری نمک دریایی (یا ساده)

• نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل

• 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 1.5 قاشق چایخوری کنجد تفت داده

• فلفل هندی

•دو پیمانه هندوانه قاچ شده

• دو پیمانه طالبی قاچ شده

• دو پیمانه شهد گیاه

• یک پیمانه خیار خرد شده

• برگ های کاهو

• گشنیز تازه خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه

1. در یک قابلمه کوچک، شکر، سرکه، نمک و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. تا زمانی بپزید که شکر حل شود. از روی حرارت بردارید. در یک کاسه متوسط بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا کمی غلیظ شود. کنجد، روغن کنجد و فلفل هندی را اضافه کنید و کناری بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، طالبی و هندوانه را با هم مخلوط کنید. نصف پیمانه از سس تهیه شده را اضافه کنید. یک ردیف برگ کاهو بچینید روی آن دوباره هندوانه و طالبی قرار دهید. در صورت تمایل روی آنها برگ های تازه گشنیز بریزید و با باقی مانده سس سرو کنید.



سالاد طبقه ای ماهی تن

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه: 50 دقیقه

•زمان خنک شدن: 2 ساعت

مواد لازم

• 1.5 پیمانه ماهی تن

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 500 گرم سیب زمینی نگینی خرد شده

• 6 خوشه بلال متوسط

•یک پیمانه گشنیز تازه خرد شده

• 12 پیازچه خرد شده

• یک عدد فلفل چیلی

• سس لیمو

• یک عدد فلفل دلمه ای قرمز

• پودر چیلی

• پوست رنده شده لیمو (اختیاری)


طرز تهیه

1.ماهی تن را بشویید، خشک کنید، نمک و فلفل بزنید و روی کباب پز به مدت 8 تا 12 دقیقه کباب کنید تا کاملا مغزپخت شود. داخل تابه نیز می توانید سرخ کنید.

2.تکه های پوست کنده سیب زمینی را داخل آب و نمک بریزید و به مدت 8 دقیقه آب پز کنید. آبکش کنید و کنار بگذارید. دانه های بلال را از بدنه جدا کنید.

3.در یک کاسه کوچک، گشنیز، پیازچه و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. روی آنها رابپوشانید و داخل یخچال بگذارید. سس لیمو را تهیه کنید و کنار بگذارید. ماهی تن را به اندازه های کوچک و مکعبی خرد کنید.

4.یک ردیف ماهی کف ظرف مستطیلی بچینید. 1/3 سس لیمو بریزید. سیب زمینی را اضافه کنید. 1/3 پیمانه دیگر سس اضافه کنید. دانه های بلال و باقی مانده سس را اضافه کنید. روی آنها نمک و فلفل بپاشید. روی ظرف را بپوشانید و 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید.

5.هنگام سرو، مخلوط گشنیز و فلفل دلمه ای را روی آن بریزید. پودر چیلی روی آنها بپاشید و در صورت تمایل پوست رنده شده لیمو بریزید.

سس لیمو

مواد لازم

• دو قاشق چایخوری پوست لیمو

• نصف پیمانه آب لیموترش تازه

• نصف پیمانه روغن زیتون

• دو حبه سیر رنده شده

• دو قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

•دو قاشق چایخوری پودر زیره سبز

• نصف قاشق چایخوری نمک

• 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

در یک کاسه کوچک همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا سس لیمو درست شود.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
کدخبر:4464منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و چهارم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4464.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر