«به» یکی از میوه هایی است که در این فصل یافت می شود و شما می توانید این ته چین خوشمزه را تهیه کنید.
مواد لازم برای هشت نفر
به: 500 گرم
سینه مرغ پخته شده: 300 گرم
برنج: دو پیمانه
زعـفران حل كرده: دو قاشق سوپخوری
دارچین: یك قاشق سوپخوری
ماست: یك پیمانه
تخممرغ: سه عدد
نمك و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری
ماست چكیده: نصف پیمانه
كره: 25 گرم
طرز تهیه
برنج را كه از قبل با مقداری نمك خیس كردهایم، داخل آب جوش ریخته و وقتی نیمپز شد، آبكش میكنیم و كنار میگذاریم، سپس سینه مرغ را ریش ریش میكنیم. بهها را پوست گرفته، خلالی خرد نموده و در كره تفت میدهیم. در مرحله بعد مایه تهچین را آماده میكنیم، به این صورت كه ماست را با زعفران مخلوط كرده، تخممرغهای زده شده را به ماست اضافه میكنیم، سپس روغن زیتون را میافزاییم. برنج آبكش شده را در مایه تهچین ریخته، كاملا مخلوط نموده و مقدار كمی نمك و فلفل به مایه تهچین اضافه میكنیم.
در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب كرده، ابتدا مقداری از مایه تهچین را داخل قالب ریخته، یك لایه مرغ لابهلای تهچین میریزیم، سپس یك لایه به افزوده و دارچین میپاشیم، روی قالب را با مایه تهچین پوشانده و در فری كه از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن كردهایم، به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم تا آماده شود و با ماست چكیده تزیین میكنیم.
نکته: در صورت دلخواه تهچین را میتوان در قابلمه زیر پلوی سفید ریخت و روی حرارت ملایم اجاق گاز آماده كرد.
بازگشت به صفحه نخست