پوکی استخوان تا مراحل پیشرفته درد ایجاد نمی کند بنابراین باید به طور مرتب آزمایشات تشخیصی این بیماری را انجام دهیم و منتظر بروز علایم پوکی استخوان نباشیم.
به گزارش لقمه، مهدی امام در خصوص بیماری پوکی استخوان گفت: پوکی استخوان بیمار شایعی است که در نیمی از افراد بالای 65 سال و یک سوم خانم های بالای 50 سال که به سن یائسگی رسیده اند ظاهر می شود.
این فوق تخصص روماتولوژی افزود: پوکی استخوان تا مراحل پیشرفته درد ایجاد نمی کند و بدون علامت است و به خاطر شیوع گسترده آن در جامعه به بیماری خاموش مشهور است.
وی همچنین خاطر نشان کرد: به لحاظ اهمیت این بیماری، لازم است افراد عوامل خطر ابتلا به این بیماری را مرتب کنترل کنند و منتظر علایم پوکی استخوان نباشند.
این فوق تخصص روماتولوژی، همچنین گفت: این بیماری قدرت استخوان را کاهش داده و فرد را در معرض خطر شکستگی استخوان قرار می دهد.
وی، همچنین افزود: به این دلیل که 80 درصد تراکم و قدرت استخوان وابسته به فاکتورهای ژنتیکی است، می توان یکی از دلایل بروز این بیماری را فاکتورهای ژنتیکی در افراد دانست که افراد از طریق ژن، آن را به ارث می برند.
امام، افرادی که به عارضه دیر قاعدگی و زود یائسگی مبتلا می شوند و نیز افرادی که در رژیم غذایی خود کلسیم کمتری مصرف می کنند را از جمله افراد مستعد در ابتلا به پوکی استخوان دانست.