روش تهیه شله زرد قالبی برای سفره افطاری


شله زرد نوعی دسر اصیل ایرانی است که در ماه رمضان نیز در سفره افطار کاربرد دارد.
مواد لازم برای 4 نفر:

آب: 7پیمانه
برنج: یک و یك‌دوم پیمانه
شکر: یک و یك‌دوم پیمانه
کره: 200 گرم
زعفران حل شده: 2 قاشق سوپ‌خوری
نمک: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
پودر هل درصورت تمایل: یك قاشق چای‌خوری
گلاب: یك‌دوم پیمانه
ژلاتین: دو قاشق سوپ‌خوری
آب: یك‌دوم پیمانه
خلال بادام: به میزان لازم


روش تهیه:


1 - برنج را که از شب قبل خیس کرده‌اید به همراه آب بپزید.


2 - در اواسط پخت شکر را اضافه کرده و در اواخر پخت حدود یك‌دوم خلال بادام، زعفران، گلاب، هل و کره را اضافه کنید و اجازه دهید تا جا بیفتد.


3 - سپس ژلاتین را با یك‌دوم پیمانه آب به روش بن ماری حل کرده و با شله زرد مخلوط كنید و در قالب مورد نظر بریزید.


4 - پس از خنک شدن به‌مدت 3 ساعت در یخچال قرار داده و در ظرف مناسب برگردانید و با خلال پسته تزیین كنید.



نکته: به جای خلال بادام از خلال پسته هم می‌توانید استفاده کنید.


بازگشت به صفحه نخست
در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۳ تير
کدخبر:4476منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و سوم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4476.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر