ارزش صادرات گوشت مرغ برزیلی طی نیمه اول سال 2013 به حدود چهار میلیارد دلار رسید که 7.9 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشت.
به گزارش لقمه، وزارت کشاورزی، دام و تامین برزیل در گزارشی اعلام کرد: حجم گوشت مرغ صادر شده طی این مدت 5.1 درصد کاهش یافته و از 1.90 به 1.81 میلیون تن رسید با اینهمه متوسط قیمت 2132 دلار در هر تن بود که 13.7 درصد افزایش داشت.
بزرگترین محصول صادر شده از سوی این بخش، گوشت مرغ طبیعی با 94.4 درصد سهم بود که میزان صادراتش به 1.73 میلیون تن به ارزش 3.64 میلیارد دلار رسید.
متوسط قیمت صادرات 14.5 درصد افزایش یافت و از 1836 دلار به 2101 دلار در هر تن رسید و به این ترتیب کاهش حجم صادرات را جبران کرد.
به گزارش اوکر اگرو کانسالت، سه مقصد اصلی برای صادرات گوشت مرغ برزیلی در فاصله نیمه اول سال 2012 تا نیمه اول سال 2013 تغییری نداشت.
بزرگترین واردکننده گوشت مرغ برزیلی طی این مدت عربستان با وارداتی به ارزش 751.49 میلیون دلار یا 19.5 درصد سهم از کل صادرات مرغ برزیل بود و پس از این کشور، ژاپن با 14.2 درصد و اتحادیه اروپا با 8.4 درصد قرار گرفتند.
بازگشت به صفحه نخست