خرما یکی از لازمه های افطار در ماه رمضان است که می توان آن را به صورت های مختلف بعد از افطار نیز برای مهمانان سرو کرد.
به گزارش لقمه، بهتر است در ماه مبارک رمضان عوض استفاده دائم و هر روزه از زولبیا و بامیه، گاهی نیز از شیرینیهای مقوی خانگی همانند رولت خرما که حاوی موادی مغذی چون گردو و خرماست استفاده کنید.
مواد لازم:
آرد ۳ پیمانه
کره سه چهارم پیمانه
پودرقند یک دوم پیمانه
زرده تخممرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر یک دوم پیمانه
خرما حدود ۵۰ عدد
گردوی خرد شده ۱ پیمانه
پودر پسته به میزان دلخواه
دارچین ۱ قاشق غذاخوری
شکر یک دوم پیمانه
سفیده تخممرغ به مقدار لازم
روش تهیه:
کره و پودر قند را با همزن بزنید، زرده تخممرغ و وانیل را اضافه کرده، شیر و آرد را هم به تدریج اضافه نمایید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد؛ هستههای خرما را درآورده و یک چهارم مغز گردوی در آن قرار دهید؛ خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید و به صورت نوارهای ۲ سانتی برش دهید، نوار را یک دور دور خرما بپیچید؛ سفیده را با چنگال بزنید و خرماها را در سفیده و سپس در مخلوط شکر، پودر پسته و گردوی خرد شده و دارچین بغلطانید و در سینی فر چرب شده قرار دهید، آنگاه در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و در طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه بپزید، سپس صبر کنید تا سرد شود و در ظرف بچینید.
برای ماندگاری بیشتر رولت خرما باید آنها را در ظرف دردار و داخل یخچال نگهداری نمایید.
بازگشت به صفحه نخست