توپک خرما؛ شیرینی بعد از افطار


خرما یکی از لازمه های افطار در ماه رمضان است که می توان آن را به صورت های مختلف بعد از افطار نیز برای مهمانان سرو کرد.
مواد لازم:

خرمای چرخ شده نیم كیلوگرم
دارچین و هل از هركدام نصف قاشق چایخوری
روغن مایع یا كره دو قاشق غذاخوری
انواع مغزهای خرد شده (پسته، بادام، گردو، پودر نارگیل و كنجد) به میزان لازم


طرز تهیه:

خرمای چرخ كرده (البته هسته آن را گرفته و چرخ می‌كنیم) سپس آن را با روغن، هل و دارچین خوب مخلوط كرده بعد آن را به صورت توپ‌های كوچكی قلقلی كرده و در مغزی كه دوست داریم غلتانده و در ظرفی می‌چینیم، می‌توانیم وسط توپك‌ها را هم یك مغز بگذاریم



بازگشت به صفحه نخست
در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۲۹ تير
کدخبر:4511منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و نهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4511.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر