خرما یکی از لازمه های افطار در ماه رمضان است که می توان آن را به صورت های مختلف بعد از افطار نیز برای مهمانان سرو کرد.
مواد لازم:
خرمای چرخ شده نیم كیلوگرم
دارچین و هل از هركدام نصف قاشق چایخوری
روغن مایع یا كره دو قاشق غذاخوری
انواع مغزهای خرد شده (پسته، بادام، گردو، پودر نارگیل و كنجد) به میزان لازم
طرز تهیه:
خرمای چرخ كرده (البته هسته آن را گرفته و چرخ میكنیم) سپس آن را با روغن، هل و دارچین خوب مخلوط كرده بعد آن را به صورت توپهای كوچكی قلقلی كرده و در مغزی كه دوست داریم غلتانده و در ظرفی میچینیم، میتوانیم وسط توپكها را هم یك مغز بگذاریم
بازگشت به صفحه نخست