طرز تهیه خرما پلو؛ ویژه ضیافت‌های افطاری


خرما پلو؛ غذای محلی استان لرستان است که البته می توان آن را در زمان افطار و سحر نیز سرو کرد.

به گزارش لقمه، خرما یکی از مواد انرژی زا در ماه رمضان برای روزه داران است که از ضعف جسمانی جلوگیری می کند. به همین دلیل خرماپلو می تواند غذای مناسبی برای جلوگیری از ضعف در روزه داران باشد.

مواد لازم برای چهار نفر:

 برنج                   چهار پیمانه

 خرما                 500 گرم

رشته پلویی         250 گرم

 روغن                یك پیمانه

 آب                    پنج پیمانه

 گوشت چرخ‌كرده     500 گرم

 پیاز رنده شده متوسط    یك عدد

 نمك          8/1قاشق چایخوری

 كره           به میزان لازم


 طرز تهیه:

 آب را جوش آورده، بعد برنج را  به آن اضافه می‌كنیم تا بپزد. رشته را افزوده و بلافاصله آبكش كرده و دم می‌كنیم. گوشت چرخ‌كرده را در ظرفی دیگر با پیاز و كمی نمك ورز می‌دهیم و به شكل بیضی در می‌آوریم.

گوشت‌ها را با كمی روغن سرخ می‌كنیم و سپس در شكاف هر یك از خرماهایی كه قبلا هسته آنها را در آورده‌ایم یك عدد گوشت قرار داده و همراه با خرما در كمی كره تفت می‌دهیم. در پایان رشته پلوی دم كشیده را در ظرفی مناسب كشیده و خرماها را دورچین می‌نمائیم و برای تزئین نیز مقداری پیازداغ می‌ریزیم.

در صورت تمایل اندكی روغن روی خرما و پلوی حاضر شده می‌پاشیم.

نكـــته: می‌توان در هنگام دم كردن پلو از مقداری دارچین استفاده كرد.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير
کدخبر:4519منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ سي تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4519.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر