خرما پلو؛ غذای محلی استان لرستان است که البته می توان آن را در زمان افطار و سحر نیز سرو کرد.
به گزارش لقمه، خرما یکی از مواد انرژی زا در ماه رمضان برای روزه داران است که از ضعف جسمانی جلوگیری می کند. به همین دلیل خرماپلو می تواند غذای مناسبی برای جلوگیری از ضعف در روزه داران باشد.
مواد لازم برای چهار نفر:
برنج چهار پیمانه
خرما 500 گرم
رشته پلویی 250 گرم
روغن یك پیمانه
آب پنج پیمانه
گوشت چرخكرده 500 گرم
پیاز رنده شده متوسط یك عدد
نمك 8/1قاشق چایخوری
كره به میزان لازم
طرز تهیه:
آب را جوش آورده، بعد برنج را به آن اضافه میكنیم تا بپزد. رشته را افزوده و بلافاصله آبكش كرده و دم میكنیم. گوشت چرخكرده را در ظرفی دیگر با پیاز و كمی نمك ورز میدهیم و به شكل بیضی در میآوریم.
گوشتها را با كمی روغن سرخ میكنیم و سپس در شكاف هر یك از خرماهایی كه قبلا هسته آنها را در آوردهایم یك عدد گوشت قرار داده و همراه با خرما در كمی كره تفت میدهیم. در پایان رشته پلوی دم كشیده را در ظرفی مناسب كشیده و خرماها را دورچین مینمائیم و برای تزئین نیز مقداری پیازداغ میریزیم.
در صورت تمایل اندكی روغن روی خرما و پلوی حاضر شده میپاشیم.
نكـــته: میتوان در هنگام دم كردن پلو از مقداری دارچین استفاده كرد.
بازگشت به صفحه نخست