اگر فقط یك بار این كوفتههای گوشتی را امتحان كنید، مشتری دائمی آن خواهید شد.
به گزارش لقمه، ویژگیهای این كوفته، یكی استفاده از 6 نوع ادویه متفاوت در آن است كه طعمی به یادماندنی به آن میدهد. دیگری روش سرو آن است. به این معنی كه بسته به وعده انتخابی شما كه میتواند سحری، افطار یا شام باشد، كوفته را با نان، برنج یا به تنهایی سرو كنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای 24 کوفته:
سیر: 4 تا 6 حبه، رنده شده
گوشت چرخكرده: 500 گرم
پیاز رندهشده: 3 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
پودر تخمگشنیز: یك قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز: یك قاشق چایخوری
پودر دارچین: یكدوم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: یكدوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یكچهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یكدوم قاشق چایخوری
سیخ چوبی: 7 عدد، خیسانده
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
همه مواد را باید با هم مخلوط كرده و خوب ورز دهید تا مواد با هم مخلوط شود. مایه كوفته را به 24 قسمت تقسیم كرده و هر كدام را به شكل توپ درآورید.
سیخهای چوبی را حداقل 30دقیقه در آب خیس كنید. هر 4 كوفته را به یك سیخ كشیده و حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود و خودش را بگیرد.
روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و هر طرف كوفتهها را 4 دقیقه در آن سرخ كنید. سیخها را به طور متناوب بچرخانید تا اطراف آن كاملا برشته شود.
نكات آشپزی:
1- بهتر است از گوشت گوساله بدون چربی استفاده كنید.
2- اگر نسبت به ادویه حساسیت دارید، آنها را با زردچوبه جایگزین كنید.
بازگشت به صفحه نخست