طرز تهیه نان خرما و گردوی دارچینی برای افطار


نان خرما و گردو که با دارچین هم مخلوط شده باشد، نانی مناسب افطار کردن روزه داران در ماه مبارک رمضان است، چراکه بسیار مقوی و برطرف کننده ضعف جسمانی است.

مواد لازم:

گردوی تفت داده و خرد شده        نصف پیمانه

خرمای بدون هسته و خرد شده    ۲۲۵ گرم

جوش شیرین     کمتر از یک قاشق چای خوری

آب جوش        یک پیمانه

آرد کیک        ۲ پیمانه

شکر         نصف پیمانه

بکینگ پودر     یک و نیم قاشق چای خوری

نمک      یک چهارم قاشق چای خوری

پودر دارچین     نصف قاشق چای خوری

کره      ۱۱۵ گرم

تخم مرغ      یک عدد

اسانس وانیل        یک قاشق چای خوری


طرز تهیه:

۱) فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم و ظرفی به ابعاد ۸۱۳۲۳ سانتی متر را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.

۲) خرمای خرد شده، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

۳) آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط و کره را به آن اضافه کنید. این ماده را یا با دست و یا با هم زن مخلوط کنید و سپس گردو را به آن بیفزایید.

۴) در ظرف جداگانه ای تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید.

۵) مخلوط آرد و تخم مرغ را به خرمای خنک شده اضافه کنید و به ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۱ تير
کدخبر:4563منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ سي و يکم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4563.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر