خرما یکی از خوراکی های سفره افطار است که می توانید از آن برای تهیه یک کیک خوشمزه نیز استفاده کنید.
مواد اولیه:
خرمای بدون هسته و ترجیحا بدون پوست 275 گرم
تخممرغ درشت دو عدد
شكر یك پیمانه
آرد الكشده 2 و 1/3پیمانه
بیكینگپودر یك قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
جوزهندی نصف قاشق چایخوری
روغن جامد صاف و نرم 150 گرم
آبجوش 1 و 1/4پیمانه
مغز گردو 100 گرم یا یك پیمانه
دارچین و جوش شیرین از هر کدام یك قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم كرده، قالب را چرب كنید. سپس درون آن آرد بپاشید. آبجوش را روی خرما ریخته در ظرف را بسته حدود 10 دقیقه بگذارید و خرماها نرم شوند سپس خرما را از صافی رد كنید تا به صورت پوره در بیاید. روغن را در كاسهای با همزن زده، جوششیرین، بیكینگپودر، شكر و گردو را اضافه و مخلوط كنید. تخممرغها را یكییكی به مواد اضافه كرده و وانیل و خرما لهشده را با مواد تركیب و مخلوط كنید. حالا در كاسهای آرد، جوزهندی و دارچین را مخلوط كرده و طی دو تا سه مرحله به مواد كیك اضافه كنید. خمیر كیك را داخل قالب ریخته و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بپزید. پس از پخت كیك، كیك را 10 دقیقه در فر خاموش نگه دارید، سپس از فر خارج كرده اجازه دهید، كاملا خنك شود و سپس از قالب خارج كنید.
نكته: میتوانید قالب كیك را مستطیل انتخاب كرده و پس از آماده شدن كیك، آن را به صورت اسلایس در آورده و هر تكه را با كرم شكلاتی آغشته و صاف كنید و سپس روی آن را با ترافل و شكلات تزئین نمایید و به عنوان اسلایس شیرینی سرو كنید.
بازگشت به صفحه نخست