دستور زیر از تلفیق کیک و حلوا تهیه می شود که در سفره افطار و همچنین پس از افطاری در مهمانی ها استفاده می شود.
مواد لازم
تخممرغ سه عدد
شكر دانه ریز 100 گرم
وانیل 8/1 قاشق چایخوری
روغن مایع 100 گرم
ماست 150 گرم
آرد 150 گرم
بیكینگپودر دو قاشق چایخوری
هل 4/1قاشق چایخوری
حلوا ساده به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم
نمك 8/1قاشق چایخوری
طرز تهیه
تخممرغها را با همزن برقی زده، نمك و وانیل را اضافه نموده و به هم زدن ادامه میدهیم تا سفید و كشدار شود. روغن، ماست و شكر را افزوده و مدام مخلوط را هم میزنیم. سپس آرد و بیكینگپودر الك شده و هل را به مواد اضافه میكنیم و با همزن دستی هم میزنیم.
درون قالب 25×25 كاغذ روغنی انداخته، مواد را درون قالب ریخته و به مدت 30 دقیقه در فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم، قرار میدهیم. بعد از اینكه كیك كاملا پخت و خنك شد، آن را از قالب جدا كرده، كاغذ كیك را برداشته و مجددا كیك را درون قالب میگذاریم و اجازه میدهیم تا كاملا سرد شود. شربت سرد شده را به خورد كیك داده و روی قالب سلفون كشیده و آن را به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار میدهیم. حلوای داغ را با پالت روی كیك پخش نموده، خلال پسته را نیز روی آن میپاشیم و با وردنه خلالها را به خورد حلوا میدهیم. پس از اینكه حلوا كاملا سرد شد، آن را برش زده و به دلخواه تزئین میكنیم.
مواد لازم برای شربت کیک
آب 4/1پیمانه
شكر نصف پیمانه
گلاب دو قاشق سوپخوری
هل 8/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه شربت
همه مواد را با هم مخلوط نموده و روی حرارت میگذاریم، وقتی شكر ذوب شد و دو الی سه جوش زد، حرارت را خاموش میكنیم.
بازگشت به صفحه نخست