اسلایس كیك و حلوا؛ شیرینی بعد از افطار


دستور زیر از تلفیق کیک و حلوا تهیه می شود که در سفره افطار و همچنین پس از افطاری در مهمانی ها استفاده می شود.

مواد لازم

تخم‌مرغ سه عدد

شكر دانه ریز 100 گرم

وانیل 8/1 قاشق چایخوری

روغن مایع 100 گرم

ماست 150 گرم

آرد 150 گرم

بیكینگ‌پودر دو قاشق چایخوری

هل 4/1قاشق چایخوری

حلوا ساده به میزان لازم

خلال پسته به میزان لازم

نمك 8/1قاشق چایخوری



طرز تهیه

تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی زده، نمك و وانیل را اضافه نموده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفید و كش‌دار شود. روغن، ماست و شكر را افزوده و مدام مخلوط را هم می‌زنیم. سپس آرد و بیكینگ‌پودر الك شده و هل را به مواد اضافه می‌كنیم و با همزن دستی هم می‌زنیم.

درون قالب 25×25 كاغذ روغنی انداخته، مواد را درون قالب ریخته و به مدت 30 دقیقه در فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، قرار می‌دهیم. بعد از این‌كه كیك كاملا پخت و خنك شد، آن را از قالب جدا كرده، كاغذ كیك را برداشته و مجددا كیك را درون قالب می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا كاملا سرد شود. شربت سرد شده را به خورد كیك داده و روی قالب سلفون كشیده و آن را به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. حلوای داغ را با پالت روی كیك پخش نموده، خلال پسته‌ را نیز روی آن می‌پاشیم و با وردنه خلال‌ها را به خورد حلوا می‌دهیم. پس از این‌كه حلوا كاملا سرد شد، آن را برش زده و به دلخواه تزئین می‌كنیم.


مواد لازم برای شربت کیک

آب 4/1پیمانه

شكر نصف پیمانه

گلاب دو قاشق سوپخوری

هل 8/1 قاشق چایخوری


طرز تهیه شربت

همه مواد را با هم مخلوط نموده و روی حرارت می‌گذاریم، وقتی شكر ذوب شد و دو الی سه جوش زد، حرارت را خاموش می‌كنیم.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد
کدخبر:4577منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ اول مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4577.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر