طرز پخت مرغ ترش؛ غذای محلی استان گیلان برای افطار


اگر از درست کردن مرغ به صورت ساده خسته شده اید، می توانید این دستور پخت را امتحان کنید.

به گزارش لقمه، مرغ ترش غذای محلی استان گیلان که می توانید آن را برای سفره افطاری خود آماده نمایید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد اولیه:

مرغ نصف یك عدد
سبزی محلی یا جعفری و گشنیز 500 گرم
تخم‌مرغ دو عدد
لپه یك پیمانه
آبلیمو به اندازه كافی
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه: 

ابتدا سبزی را ریز خرد كرده و سرخ می‌كنیم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه می‌ریزیم تا بپزد. پس از پختن، سبزی را همراه آبلیمو به مرغ اضافه می‌كنیم.

تخم‌مرغ‌ها را هم زده به مخلوط مرغ می‌افزاییم. بعد از 10 دقیقه غذا حاضر است.

نکته: این غذا به دلیل استفاده جعفری و گشنیز در آن، بسیار خوش طعم است چراکه بوی خامی مرغ را نیز می گیرد.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۵ مرداد
کدخبر:4578منبع:اشپزی خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۲ پنجم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4578.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر