بامیه یکی از شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان است که بسیار هم خوشمزه و خوش خوراک است که اگر آن را در خانه تهیه کنید سالمتر است.
به گزارش لقمه، توصیه می شود که از مصرف زیاد بامیه در روزهایی که در آن روزه هستید پرهیز کنید چراکه بهتر است آن را کمتر مصرف کنید تا بتوانید همیشه میل کنید.
شما می توانید با خمیر، بامیه هایی به اشکال مختلف مثل شکل زیر، ایجاد کنید.
مواد لازم جهت تهیه خمیر:
تخم مرغ : 2 عدد
آرد سفید : 8 قاشق غذا خوری
روغن جامد یا کره : 2 قاشق غذاخوری
آب : 1 لیوان
جوش شیرین : یک چهارم قاشق چایخوری
شربت : 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن : به میزان لازم
طرز تهیه شربت:
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل ) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.
طرز تهیه خمیر بامیه:
آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود.
تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود.
خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.
بازگشت به صفحه نخست