خوردن چه غذاهایی در سحر بوی بد دهان را افزایش یا کاهش می‌دهد؟


یک کارشناس تغذیه می‌گوید: خوردن سیب و طالبی در سحر در کاهش بوی بدن دهان روزه‌داران موثر است در حالی که مصرف غذاهای ترش و پر پروتئین در وعده سحر باعث افزایش بوی بد دهان می‌شود.

به گزارش لقمه، مریم شیرمستی اظهار داشت: با توجه به اینکه در روزهای ماه رمضان، معده ساعت‌های طولانی خالی می‌ماند بوی بد دهان افراد تا حدودی طبیعی است.

وی با اشاره به نقش نوع غذا در تشدید بوی بد دهان در ایام ماه رمضان، افزود: مصرف غذاهای حاوی پروتئین از جمله مرغ، گوشت، تن ماهی، تخم مرغ، ماهی و ... در وعده سحر باعث افزایش اسید اوریک بدن و به دنبال آن تشدید بوی بد دهان در طی روز می شود.

این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: باید در وعده سحر به مقدار متعادل از غذاهای پروتئینی استفاده کرد و بیشتر سبزیجات پخته و انواع آش را مورد مصرف قرار داد.

شیرمستی یادآوری کرد: مصرف ماست و خیار در وعده سحر می تواند خالی شدن معده را به تاخیر بیندازد و باعث کاهش بوی بدن دهان شود.

سیب، طالبی، گوجه، کاهو و ... از دیگر میوه ها و سبریجاتی است که وی مصرف آن ها را در وعده سحر برای کاهش بوی بد دهان توصیه کرد.

به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف غذاهای ادویه دار، ترشی و آب لیمو و سایر ترشیجات باعث زود هضم شدن غذا، خالی شدن معده و به دنبال آن بوی بد دهان می شود.

شیرمستی تاکید کرد: مصرف یک قاشق روغن زیتون به همراه سحری می‌تواند هضم غذا را به تاخیر بیندازد و بوی بد دهان فرد را در طی روز کاهش دهد.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
کدخبر:4589منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۲ دوم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4589.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر