«زرشک» ضدعفونی‌کننده دستگاه گوارش


زرشک با بوته‌های سفت و محکم، گیاه بومی اروپاست و در مصر باستان و هند کاربردهای پزشکی و درمانی بسیاری داشته است.

به گزارش لقمه، زرشک حاوی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی است و برای درمان بیماری‌های روده‌ای، قلبی – عروقی، کبدی، کلیوی و کیسه صفرا موثر است.

زرشک با تولید ماده‌ای موسوم به «آلکالویید» در درمان عفونت‌های روده‌ای کارایی قابل توجهی دارد. این میوه ترش‌مزه و خوش‌طعم از تاثیرگذاری میکروب‌ها بر سلول‌های بدن جلوگیری می‌کند و در درمان مشکلات گوارشی از قبیل سوزش معده و حالت تهوع مفید است.

مطالعات انجام شده بر روی خواص زرشک نشان می‌دهد که ماده آلکالویید موجود در آن در جلوگیری از پیشرفت اختلالات قلبی موثر است.

مصرف آب زرشک باعث می‌شود تا پتاسیم در عروق حرکت کند و در نتیجه رگ‌های خونی نرمتر می‌شوند که همین امر در کاهش فشارخون موثر است.

به گزارش ایسنا به نقل از ehow،‌ زرشک جریان صفرا در کیسه صفرا را تقویت می‌کند و با فرستادن جریان خون به کبد، عملکرد این عضو مهم را بهبود می‌دهد. همچنین ترکیبات دیگر موجود در زرشک به تجزیه سنگ‌های مجاری ادراری کمک می‌کند.

ریشه، پوست ساقه، برگ و میوه این گیاه همگی خواص درمانی شگفت‌انگیز دارند.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
کدخبر:4591منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ دوم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4591.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر