از مصرف سیب‌زمینی‌ و پیاز جوانه‌زده خودداری كنید


برای حفظ سلامتی بدن، غذایی كه می‌خوریم باید سالم و مقوی باشد، به این منظور باید مواد غذایی سالم انتخاب و به روش بهداشتی و مناسب نگهداری شود.

لقمه: برای بهداشت كلی مواد غذایی لازم است تا حد امكان از فروشگاه‌هایی كه فروشندگان آنها شرایط بهداشت مواد غذایی را رعایت می‌كنند خرید شود. حتما به تاریخ تولید، انقضا، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت و علامت استاندارد توجه شود و از خرید مواد غذایی كه تاریخ مصرف آنها گذشته است پرهیز شود. همچنین لازم است گوشت، مرغ و ماهی پس از خرید سایر مواد غذایی خریداری شوند، از خرید بسته‌های غذایی آسیب دیده و معیوب اجتناب شود. لازم است توجه داشت كه غذاهای منجمد شده در دمای فریزر (20درجه زیر صفر) مانند انواع گوشت، ماهی و سبزی حداكثر تا سه ماه قابل نگهداری است نه بیشتر.

برای رفع انجماد گوشت و سایر مواد غذایی قرار دادن در یخچال روش مطمئن‌تر و بهتری است. لازم است،

نان از فروشگاه‌ها و نانوایی‌هایی كه اصول بهداشتی را رعایت می‌كنند تهیه شود.

از روزنامه برای بسته بندی و حمل مواد غذایی به ویژه نان استفاده نشود.

برای جلوگیری از بیات شدن نان آن را در ظروف در بسته و در فریزر نگهداری كنید.

تا حد امكان نان را به مقدار نیاز روزانه خریداری كنید.

غلات را در ظروف در بسته و در محیط خشك، تاریك و خنك و در معرض جریان هوا نگهداری كنید.

فروشندگان باید لباس تمیز و كارت بهداشتی داشته باشند و زخم و جراحت روی صورت و دست نداشته باشند.

هنگام خرید میوه و سبزی توجه داشته باشید كه میوه و سبزی از سطح زمین فاصله داشته باشند.

در انتخاب میوه و سبزی دقت داشته باشید كه حتما تازه، سالم و تمیز باشند.

هنگام حمل مواد غذایی باید برای جلوگیری از آلودگی، سبزی‌ها و میوه‌ها را جدا از گوشت، ‌نان و سایر مواد غذایی قرار دهید.

سبزی و میوه را به صورت روزانه خریداری كنید تا تازگی و مواد مغذی آن حفظ شود.

از خرید سیب زمینی‌هایی كه دارای شكاف، جوانه و زدگی هستند، پرهیز كنید.

سیب زمینی و پیاز را در جای خشك، خنك و بدون نور نگهداری كنید و به محض جوانه زدن هرچه سریع‌تر تا قبل از فاسد شدن مصرف كنید.

همچنین برای نگهداری سبزی‌ها می‌توان از روش‌های خشك كردن و یا انجماد استفاده كرد.

بهتر است برای انجماد ضخامت بسته‌ها كم باشد. پس از شستشوی سبزی‌ها آنها را در پارچه نازكی حداكثر به مدت سه روز در یخچال نگهداری كنید.

بهتر است سبزی‌ها را به صورت خام و در بسته‌های كوچك در فریزر نگهداری كنید.

گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها (گردو، بادام و... ) را از فروشگاه‌هایی كه گوشت‌ها را در شرایط بهداشتی نگهداری می‌كنند خرید كنید.


 

در تاریخ ۱۳۹۰ يکشنبه ۸ آبان
کدخبر:462منبع:عصر ايرانيانتاریخ انتشار:۱۳۹۰ هشتم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-462.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر