پودر نارگیل، اصلیترین ماده به کار رفته در این نوع شیرینی است.
            
            
                مواد لازم: 
شربت قوام آمده: یک چهارم فنجان 
پودر نارگیل: 2 فنجان 
پودر پسته: برای تزیین روی شیرینی 
مواد لازم برای تهیه شربت: 
شکر: نصف فنجان 
آب:یک چهارم فنجان 
گلاب: 2 قاشق سوپخوری 
طرز تهیه: 
• برای تهیه شربت، آب و شکر و گلاب را با هم ترکیب کرده و آنقدر حرارت دهید تا کمی سفت شده و قوام آید. 
• آن را از روی حرارت برداشته بگذارید کمی خنک شود. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شود. 
• پودر نارگیل را درون مخلوط شربت بریزید تا به صورت خمیر درآید و دیگر حالت چسبندگی نداشته باشد. 
• مایه آماده شده را درون قالب چرب شده باقلوا، پهن نموده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد. 
• پس از اینکه مایه سفت شد و خودش را گرفت، با استفاده از چاقو آن را به شکل لوزی برش دهید.
بازگشت به صفحه نخست