پودر نارگیل، اصلیترین ماده به کار رفته در این نوع شیرینی است.
مواد لازم:
شربت قوام آمده: یک چهارم فنجان
پودر نارگیل: 2 فنجان
پودر پسته: برای تزیین روی شیرینی
مواد لازم برای تهیه شربت:
شکر: نصف فنجان
آب:یک چهارم فنجان
گلاب: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
• برای تهیه شربت، آب و شکر و گلاب را با هم ترکیب کرده و آنقدر حرارت دهید تا کمی سفت شده و قوام آید.
• آن را از روی حرارت برداشته بگذارید کمی خنک شود. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شود.
• پودر نارگیل را درون مخلوط شربت بریزید تا به صورت خمیر درآید و دیگر حالت چسبندگی نداشته باشد.
• مایه آماده شده را درون قالب چرب شده باقلوا، پهن نموده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد.
• پس از اینکه مایه سفت شد و خودش را گرفت، با استفاده از چاقو آن را به شکل لوزی برش دهید.
بازگشت به صفحه نخست