شیر و خرما بهترین تغذیه برای وعده سحری است


یک پزشک طب سنتی و اسلامی گفت: شیر، خرما، عسل و مقداری ارده می‌تواند غذای مفیدی برای سحری باشد.

به گزارش لقمه، حجت‌الاسلام مهدی محمد قلی‌زاد گفت: مصرف غذاهای پرچرب و پرادویه باید کم شود چون هضم این غذاها سنگین بوده و نیاز به آب بیشتری دارند و تشنگی انسان را بیشتر می‌کنند.

وی با بیان اینکه نمک، خرما، آب داغ، حلوا و فرنی برای افطار مصرف شود، اظهار کرد: افطاری باید با مقداری نمک شروع شود چون نمک دهان را ضدعفونی می‌کند و بعد از آن خرما که در مرحله اول قند بدن را تامین می‌کند.

وی با اشاره به مثلث تغذیه که شامل حبوبات، پروتئین و سبزیجات است، تاکید کرد: این مواد حتما باید در سفره افطاری روزه داران قرار گیرد.

حجت‌الاسلام قلی‌زاد تصریح کرد: مصرف میوه‌های آبدار مثل هندوانه برای افراد گرم مزاج و خربزه برای افراد گرم مزاج و سرد مزاج به تامین آب بدن کمک می کند که باید بین وعده شام و خواب مصرف شود.

وی اظهار کرد: برخلاف نظر بعضی مردم که تصور می کنند نوشیدن چای در رفع تشنگی در طول روز موثر است باید توجه داشت که نوشیدن چای سردی می آورد و آهن بدن را جذب می کند و بدن نیاز به آهن پیدا می‌کند.

پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه خاطرنشان کرد: به جای نوشیدن چای باید از دم کرده های طبیعی مانند گل گاوزبان، لیمو، پونه و آب داغ که می‌توان آن را با مقدار گل سرخ طعم دار کرد استفاده شود.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۵ مرداد
کدخبر:4626منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۲ پنجم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4626.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر