شیرین مشهدی از قدیم در اعیاد باستانی ایرانی و همچنین در عید فطر کاربرد داشته است.
مواد اولیه :
پودرقند نصف پیمانه
تخم مرغ یك عدد
آرد پنج پیمانه
روغن جامد یك و نیم پیمانه
مارمالاد زردآلو یا سیب و نمك به میزان لازم
شیر و شربت غلیظ پیمانه
وانیل قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن جامد و پودرقند را مخلوط كرده با همزن میزنیم تا سفیدرنگ و پوك شود و تخممرغ و وانیل را اضافه نموده و یك دقیقه میزنیم سپس شربت را افزوده و هم میزنیم. شیر را ریخته و بعد آرد و نمك رابا هم مخلوط میكنیم و از الك رد كرده و به مواد اضافه میكنیم اگر مواد شل بود كمی آرد میافزاییم.
خمیر را داخل كیسه گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم. بعد خمیر را باز كرده خمیر زیری را قالب ساده و خمیر رویی را قالب میانتهی میزنیم. سپس با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم.
بازگشت به صفحه نخست