این روزها جوجه ترش، به اندازه كباب ترش طرفدار پیدا كرده و ما میخواهیم یك نوع متفاوت از جوجه ترش را آموزش دهیم.
مواد اولیه :
سینه مرغ دو عدد
پیاز یك عدد
فلفل دلمهای یك عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
گردو 200 گرم
گشنیز و نعنا 100 گرم
سیر دو حبه
آب نارنج سه قاشق غذاخوری
روغن سرخ كردنی و زعفران به میزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
مرغ را به قطعات كوچك به اصطلاح قوطی كبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمهای خرد شده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمك، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مزهدار كرده و شش ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمدار شود، سپس تكههای جوجه را به سیخهای چوبی كشیده و در تابه چدنی دردار میگذاریم تا بپزند، در این مرحله حتما شعله گاز باید در كمترین حد باشد.
در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزیهای خرد شده و آب نارنج خوب مخلوط كرده و پس از آن كه جوجهها آماده شدند، مواد را روی جوجهها ریخته و میگذاریم تا به همراه جوجهها به مدت 10 دقیقه بپزند.
نكــته: برای این كه جوجهها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخها را به روغن مایع آغشته كنیم.
بازگشت به صفحه نخست