تغذیه روزه داران در ماه رمضان و برای وعده سحری، غذای آنها باید هم پروتئین و هم کربوهیدرات داشته باشد که کوفته ریزه واجد این شرایط هست.
            
            
                مواد اولیه: 
گوشت مرغ چرخكرده 300 گرم 
سیبزمینی خام و روغن مایع از هر کدام 200 گرم 
پیاز رندهشده 50 گرم 
جعفری خردشده 100 گرم 
پودر سیر یك قاشق مرباخوری 
آرد نخودچی سه قاشق سوپخوری 
زردچوبه، نمك و فلفل به میزان لازم 
طرز تهیه: 
سیبزمینیها را به صورت خام رنده كرده با مرغ، پیاز، جعفری، آرد نخودچی، ادویه و نمك مخلوط كنید. روغن را داغ كرده از مواد به اندازه گردو برداشته و گرد كرده، داخل روغن با حرارت ملایم سرخ كنید. سپس با گوجهفرنگی، فلفلدلمهای و كلمقرمز تزیین كنید.
بازگشت به صفحه نخست