دستور پخت كوفته ریزه با سیب‌زمینی مناسب برای سحری


تغذیه روزه داران در ماه رمضان و برای وعده سحری، غذای آنها باید هم پروتئین و هم کربوهیدرات داشته باشد که کوفته ریزه واجد این شرایط هست.

مواد اولیه:

گوشت مرغ چرخ‌كرده 300 گرم
سیب‌زمینی خام و روغن مایع از هر کدام 200 گرم
پیاز رنده‌شده 50 گرم
جعفری خردشده 100 گرم
پودر سیر یك قاشق مرباخوری
آرد نخودچی سه قاشق سوپخوری
زردچوبه، نمك و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:

سیب‌زمینی‌ها را به صورت خام رنده كرده با مرغ، پیاز، جعفری، آرد نخودچی، ادویه و نمك مخلوط كنید. روغن را داغ كرده از مواد به اندازه گردو برداشته و گرد كرده، داخل روغن با حرارت ملایم سرخ كنید. سپس با گوجه‌فرنگی، فلفل‌دلمه‌ای و كلم‌قرمز تزیین كنید.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ مرداد
کدخبر:4638منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ ششم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4638.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر