آش ماسـوآ؛ افطاری محلی به سبک بروجردی‌ها


آش ماسـوآ، غذای محلی شهرستان بروجرد است که در سفره افطاری این شهر نیز کاربرد دارد.

مواد لازم برای شش تا هفت نفر:

بلغور گندم یك پیمانه

بلغور پخته (پتله) یك پیمانه

نخود یك پیمانه

سیر خرد شده یك بوته

سبزی آش(تره، گشنیز و جعفری) 250 گرم

اسفناج 750 گرم

پیاز متوسط سه عدد

كشك به میزان لازم

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم



طرز تهیه:

نخود، پتله و بلغور گندم را از شب قبل خیس می‌كنیم. پیازها را خلالی خرد كرده و تفت می‌دهیم. سبزی آش را پاك كرده، شسته و خرد می‌كنیم.

یك قاشق پیازداغ را به همراه كمی زردچوبه تفت می‌دهیم و نخود خیس خورده را به آن افزوده و مقداری آب روی آن می‌ریزیم تا نخود پخته شود. در مورد پتله و بلغور هم همین كار را انجام می‌‌دهیم. در پایان سبزی آش، اسفناج خرد شده، نخود، سیر و گندم را با هم مخلوط كرده و حرارت را كم می‌كنیم، نمك و فلفل را هم اضافه می‌كنیم تا آش جا بیفتد.

در صورت تمایل می‌توان از آب گوشت یا عصاره گوشت استفاده كرد، چون آش خوشمزه‌تر شده و بهتر جا می‌افتد.

در پایان آش را سرو و با كشك و نعنا داغ تزئین می‌كنیم.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد
کدخبر:4644منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ هفتم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4644.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر