آش ماسـوآ، غذای محلی شهرستان بروجرد است که در سفره افطاری این شهر نیز کاربرد دارد.
مواد لازم برای شش تا هفت نفر:
بلغور گندم یك پیمانه
بلغور پخته (پتله) یك پیمانه
نخود یك پیمانه
سیر خرد شده یك بوته
سبزی آش(تره، گشنیز و جعفری) 250 گرم
اسفناج 750 گرم
پیاز متوسط سه عدد
كشك به میزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
نخود، پتله و بلغور گندم را از شب قبل خیس میكنیم. پیازها را خلالی خرد كرده و تفت میدهیم. سبزی آش را پاك كرده، شسته و خرد میكنیم.
یك قاشق پیازداغ را به همراه كمی زردچوبه تفت میدهیم و نخود خیس خورده را به آن افزوده و مقداری آب روی آن میریزیم تا نخود پخته شود. در مورد پتله و بلغور هم همین كار را انجام میدهیم. در پایان سبزی آش، اسفناج خرد شده، نخود، سیر و گندم را با هم مخلوط كرده و حرارت را كم میكنیم، نمك و فلفل را هم اضافه میكنیم تا آش جا بیفتد.
در صورت تمایل میتوان از آب گوشت یا عصاره گوشت استفاده كرد، چون آش خوشمزهتر شده و بهتر جا میافتد.
در پایان آش را سرو و با كشك و نعنا داغ تزئین میكنیم.
بازگشت به صفحه نخست