طرز تهیه شیرینی خرمایی؛ شیرینی بعد افطار


در ماه رمضان و در ضیافت های افطارتان می توانید برای پذیرایی از این شیرینی خوشمزه استفاده کنید.

مواد اولیه:

آرد سفید دو پیمانه
آرد سمولینا یك پیمانه
ماست نصف پیمانه
رنده پوست لیمو یك عدد
روغن 1/4 پیمانه
وانیل و بیكینگ‌پودر قاشق چایخوری


مواد لازم لایه میانی:

پودر بادام یك پیمانه

خرما یك پیمانه

آب نصف پیمانه



طرز تهیه:

آرد سفید، سمولینا، وانیل و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط كرده و وسط آن روغن، ماست و رنده پوست لیمو را اضافه و كاملا با هم مخلوط كنید و كمی ورز داده تا خمیر یك‌دستی به دست آید و به دست نچسبد. هسته خرما را در آورده و در آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا خرما نرم شده و آب هم به خورد آن برود. بعد از روی حرارت برداشته و پودر بادام را اضافه كرده و كاملا مخلوط كنید. خمیر را با وردنه باز كرده و با لیوان به صورت گرد قالب زده از مواد میانی یك قاشق چایخوری وسط آن قرار دهید و به حالت نیمه ببندید، اما فشار ندهید. در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت شربت را روی آن ریخته و اجازه دهید تا شربت كمی به خوردشان برود.


مواد لازم شربت:

آب سه پیمانه

شكر سه پیمانه

لیمو نصف عدد



طرز تهیه شربت:

آب، شكر و نصف لیمو را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید تا شكر حل شود و قوام یابد.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۸ مرداد
کدخبر:4657منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ هشتم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4657.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر