شهرام دولتشاهی، فوق تخصص گوارش گفت: مواد غذایی وقتی در شرایط غیربهداشتی قرار گرفته باشد موجب تغییر رنگ آنها خواهد شد.
به گزارش لقمه، وی عنوان کرد: تغییررنگ به ویژه در گندم، پسته، فندق، بادام و انواع دانه ها موجب به وجود آمدن سم آفلاتوکسین در این ماده غذایی شده و افراد را مستعد سرطان معده می کند.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از ترکیبات غذایی شور و دودی شده هم در هر رنج سنی، شانس افراد را به سرطان معده بیشتر خواهد کرد.
وی همچنین در خصوص سرطان معده گفت: سرطان علائم مشخصی ندارد و با دردهایی در معده، سیری بیش از حد، بی اشتهایی فراوان و استفراغ دیده خواهد شد ولی در اکثر مواقع زمینه ژنتیکی دارد.
بازگشت به صفحه نخست