اسیدهای چربی که خود چربی سوزند!


این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چربی سوزی در سلول ها می شوند به کاهش وزن کمک می کنند.
به گزارش لقمه، دکتر علی ولی یاری متخصص داخلی با بیان این مطلب افزود: اسیدهای چرب امگا 3، با تقویت ویژگی لپتین و فرمان توقف خوردن به مغز، اشتهای بیش از حد را از بین می برد و نقش موثری در چربی سوزی دارد.

وی گفت: ماهی های چرب مانند: سالمون که منبع غنی ویتامین D است یکی از منابع عالی این نوع چربی است.

ولی یاری خاطر نشان کرد: هم چنین برخی از آجیل ها، خشکبارها و مغزها از دیگر موادی هستند که از این اسیدها غنی و حاوی نوعی چربی بوده که بعد از هضم تبدیل به اسیدهای چرب می شوند.

این متخصص اظهار داشت: اسیدهای چرب امگا 3 با تغییر در آنزیم هایی که باعث چربی سوزی در سلول ها می شوند به کاهش وزن کمک می کنند.

بازگشت به صفحه نخست
در تاریخ ۱۳۹۲ جمعه ۱۱ مرداد
کدخبر:4684منبع:باشگاه خبرنگاران جوانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ يازدهم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4684.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر