کباب ترش محصول گیلان با دستور سرآشپز لقمه


کباب ترش که یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین مردم گیلان است، کبابی با طعمی متفاوت و ترش و لذیذ.
لقمه: کباب ترش یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین مردم گیلان است، کبابی که اگر به رستوران ها و غذاخوری های این استان و در برخی موارد استان مازندران وارد شوید، آن را می توانید بیابید، کبابی با طعمی متفاوت و ترش و لذیذ. این کباب با توجه به دستور پخت و مواد اولیه آن، در مناطق مختلف طعم های متفاوتی دارد، اما کیفیت و طعم آن، عموما در رستوران های شهر لاهیجان بهتر است.


مواد لازم
گوشت راسته گوسفندی یا فیله بدون استخوان            500 گرم
مغزگردو                                                            100 گرم
رب انار ترش                                                       2 قاشق غذاخوری
پیاز                                                                  1عدد
نمک و فلفل                                                       به میزان دلخواه
زعفران آب‌شده                                                   1 قاشق مربا خوری


طرز تهیه
در ابتدا گوشت را با پشت کارد و یا گوشتکوب دندانه‌دار کوبیده و آن را مانند دیگر کباب‌ها در مخلوط پیاز رنده شده و ماست قرار دهید. مغز گردو را آسیاب کرده و به مواد اضافه کنید. رب انار را با آب رقیق کرده و همراه با فلفل و زعفران آب شده به مواد افزوده و روی ظرف را پوشانده به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از این زمان، گوشت ها را کمی نمک زده و به سیخ بکشید و آنها را کباب کنید. اما می توانید آن را به مدت 45 دقیقه نیز داخل فر قرار دهید.


در تاریخ ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۰ آبان
کدخبر:469منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۰ دهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-469.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر