ترب قرمز، بومی کشور آسیا، ژاپن و چین است و خواص متعددی دارد. در این مطلب به نقل از «MSN»، به بخشی از خواص این گیاه اشاره شده است.
به گزارش لقمه، این گیاه سرشار از مواد مغذی است که از بدن در برابر عفونت ها محافظت می کند.
سیستم هاضمه را بهبود می بخشد. اگر دچار یبوست، نفخ و ... هستید به طور منظم ترب قرمز بخورید تا سیستم گوارشی تان پاکسازی و تعادل متابولیکی بدن دوباره برقرار شود.
این گیاه برای سلامت کلیه و کیسه صفرا مفید است.
قرار دادن آب آن روی صورت باعث شادابی پوست می شود.
برخی آنزیم ها و فیتونیوترینت های موجود در ترب قرمز مانع از جهش یافتن سلول های سرطانی می شود. همچنین تب را کاهش می دهد.
گرفتگی سیستم تنفسی از جمله بینی، گلو و ریه را بر اثر سرماخوردگی، عفونت، حساسیت و ... برطرف می کند.
ترب، اشتها را باز می کند، دهان را خوشبو می سازد، مسهل است، سوخت و ساز بدن را تنظیم می کند، عملکرد گردش خون را بهبود می بخشد، سردرد را برطرف می کند، گلودرد و سیاه سرفه را تسکین می دهد.
بازگشت به صفحه نخست