شیرینی اسکار یکی از شیرینی های معروف است که می تونید از آن به عنوان یک شیرینی خوش طعم برای عید فطر استفاده کنید.
            
            
                مواد لازم : 
کره : 100 گرم 
پودر قند : 50 گرم ( هر پیمانه پودر قند برابر با 125 گرم هست ) 
هل ساییده : نصف ق م 
وانیل : نصف ق م 
آرد : 175 - 150 گرم (هر پیمانه آرد برابر با 125 گرم می باشد ) 
گردوی ریز نگینی شده : 150 گرم 
زرده تخم مرغ : 1 عدد 
سفیده تخم مرغ : 1 عدد 
طرز تهیه : 
کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن می زنیم . 
وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا" منظور همین تصویری هست که می بینید . 
بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم . 
بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت . 
از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم . 
دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم. 
نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید . 
نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند . 
بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم . 
می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست . 
حدودا 35 - 40 دقیقه و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط . 
از فر درآورده و در حالت ولرم 1 ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود . 
نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود . 
نکته : لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید . 
برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید . 
با این مقدار مواد 50 عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .
بازگشت به صفحه نخست