دستور تهیه ژله شکستنی


دسرهای مختلفی می توان با ژله و ژلاتین های رنگی درست کرد و این کار فقط خلاقیت و حوصله می خواهد و نه چیز دیگری.
به گزارش لقمه، در اینجا با چند تکه ژله رنگی، دسری با مدل شیشه شکسته درست می کنیم.

مواد و وسایل لازم:

4 ظرف مربعی کوچک
4 طعم مختلف از ژله به 4 رنگ
1 قوطی شیر شیرین شده غلیظ
2 بسته ژلاتین غیر طعم دار



طرز تهیه:

- برای هر طعم، هر بسته پودر ژله را در یک فنجان آب داغ حل کنید. سپس آن را در ظرفی بریزید و بگذارید سرد شود. یک شب بماند بهتر است. یا اینکه حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود و ببندد.

- فقط یک فنجان آب به هر بسته پودر ژله اضافه کنید.

- دستورالعمل روی بسته پودر ژله مبنی بر ریختن دو فنجان آب را فراموش کنید. فقط 1 فنجان آب بریزید تا ژله های شما کاملاً سفت باشند و بتوانید آنها را به خوبی به شکل مکعب برش بزنید.


- بعد از سرد شدن و بستن هر چهار طعم، آنها را به شکل مکعب های هم اندازه برش بزنید.



- با دقت این مکعب های رنگی را در ظرف دیگری مخلوط کنید تا رنگین کمانی از ژله ها درست شود.


- در کاسه ای جداگانه، 2 بسته ژلاتین را داخل نیم فنجان آب سرد بریزید. وقتی ژلاتین عمل آمد، یک و نیم فنجان آب جوش داخلش بریزید و آن را حل کنید. حالا شیر غلیظ را اضافه کنید. خوب هم بزنید و بگذارید سرد شود. حالا این مخلوط سرد شده را روی ژله ها بریزید و بگذارید شب بماند تا سرد شود و ببندد.


- حالا زمان آن رسیده که این مخلوط سفت شده را به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و سرو کنید.




بازگشت به صفحه نخست
در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۶ مرداد
کدخبر:4743منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ شانزدهم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4743.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر