تاثیر مصرف سیر خام در کاهش ابتلا به این سرطان


بررسی انجام شده در چین حاکی از آن است افراد بزرگسالی که به طور مرتب سیرخام مصرف می‌کنند 44 درصد کمتر به انواع بیماری‌ها مبتلا می‌شوند.

به گزارش لقمه، در این بررسی همچنین آمده است: افرادی که در طول هفته دو بار سیر خام مصرف می‌کنند 50 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان ریه قرار دارند.

پزشکان در بررسی‌های پیشین دریافته بودند که مصرف سیر می‌تواند از ریه در برابر شرایط مختلف محافظت کند و احتمال ابتلا به سرطان روده را نیز از فرد دور کند.

گروهی از پزشکان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های استان «جیانگسو» به بررسی رژیم غذایی و سبک زندگی 1424 بیمار مبتلا به سرطان ریه و 4500 فرد سالم پرداختند که مشخص شد مصرف سیرخام میزان ابتلا به سرطان ریه را به نصف کاهش می‌دهد.

همچنین مشخص نیست آیا مصرف سیر پخته تاثیری مشابه داشته باشد.

گفته شده است مصرف سیر التهاب بدن را کاهش می‌دهد و به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می‌کند.

هر سال حدود 40 هزار تن در انگلیس به سرطان ریه مبتلا می‌شوند که مصرف سیگار علت ابتلای 80 درصد آنان به این بیماری است.




بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۷ مرداد
کدخبر:4751منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۲ هفدهم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4751.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر