دستور پخت شیرینی عسلی برای عید فطر


عید فطر نزد برخی از ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و در این روز به دیدوبازدید می روند. شیرینی عسلی دستور تهیه آسانی دارد که در زیر می خوانید.

مواد لازم:

آرد برنج: 1پیمانه
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده: 50گرم
پودر گردو: یک دوم پیمانه
زعفران حل شده: 1 قاشق سوپ خوری
عسل: به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا پودر قند و آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط کرده حال زعفران حل شده و کره ذوب شده را ریخته و کمی هم عسل. حال مواد را مخلوط کرده و کم‌کم عسل را اضافه نمایید تا به صورت خمیر لطیفی در آید.
حال خمیر را در کیسه نایلون برای 30 دقیقه استراحت داده حال خمیر را بین دو لایه نایلون خمیر را باز کرده، با قطر 1 سانت. حال خمیر را قالب زده و روی آن را با پودر پسته تزیین کرده و در ظرف چیده و سرو نمایید.
این شیرینی احتیاجی به هیچ گونه فر و یا حرارت دادن ندارد.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۷ مرداد
کدخبر:4752منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ هفدهم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4752.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر