نورون های مغزی سریعا به این بو واکنش نشان می دهند و هورمون اکسی توسین را در بدن ترشح می کنند و نشاط و شادابی افزایش می یابد.
به گزارش لقمه، کباب از جمله غذاهای پرطرفدار میان مردم به ویژه مردان ایرانی است و بسیاری از کشورها امروزه این غذا را در اکثر رستوران های خود سرو می کنند.
دانشمندان با ارائه نظر سنجی دریافتند بوی کباب تنها بویی است که با آن حس خوشایندی به سراغ افراد می آید.
متخصصان تغذیه دانشگاه آلمان همچنین در جدیدترین یافته های خود نشان دادند اگر کباب از بهترین گوشت و مطابق با استاندارد ها تهیه شود، می تواند در درمان افسردگی بیماران موثر باشد.
پزشکان توصیه می کنند افرادی که ضعیف هستند و ضعف جسمانی آنها را از کارکردن باز می دارد باید هفته ای 2 بار کباب بخورند و در معرض بوی کباب قرار بگیرند، زیرا نورون های مغزی سریعا به این بو واکنش نشان می دهند و هورمون اکسی توسین را در بدن ترشح می کنند و نشاط و شادابی افزایش می یابد.
بازگشت به صفحه نخست