افزایش قیمت دل بعد از ماه رمضان/ هر کیلو دل خام 27 هزار تومان


رییس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه از افزایش قیمت دل خام خبر داد.

به گزارش لقمه، مرتضی حسن‌خانی اظهار کرد: درحال حاضر قیمت دل خام به دلیل کشتار کم، واردات گوشت یخ زده و قاچاق دام به عراق و بحرین دچار افزایش قیمت شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر دل با سفیدی و چربی کیلویی 16 تا 20 هزار تومان خریداری می‌شود که این قیمت در صورت گوشت خالص و بدون چربی به کیلویی 27 تا 28 هزار تومان افزایش می‌یابد.

حسن‌خانی تاکید کرد: روز شنبه با پایان ماه مبارک رمضان صد درصد قیمت دل خام افزایش خواهد یافت.

رییس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه ادامه داد: واحدهای صنفی باید نرخ نامه مصوب اتحادیه را در مغازه نصب کنند که نرخ نامه فعلی بنا بر قیمت خرید گذشته است.

وی افزود: با افزایش قیمت مواد اولیه نرخ نامه جدید محاسبه و اعلام خواهد شد اما در حال حاضر هر سیخ دل، قلوه، جگر و خوئک گوسفندی با وزن 250 گرم 1500 تومان و هر سیخ گوساله با وزن مشابه 1200 تومان به فروش می‌رسد.

حسن‌خانی در پایان گفت: هر سیخ جوجه با وزن 120 گرم و 150 گرم به مبلغ 3000 تومان به فروش می‌رسد.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۱۹ مرداد
کدخبر:4766منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۲ نوزدهم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4766.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر