وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هنر طبخ نان سالم و مغذی در منازل باید آموزش داده شود.
به گزارش لقمه، دکتر محمد حسن طریقت منفرد ضمن تاکید بر ضرورت ترویج تغذیه سالم، تاکید کرد: نان در سبد غذایی خانوارها جایگاه مهمی دارد و به طور سنتی و تاریخی بخش اعظم تغذیه ایرانیها را "نان" تشکیل میدهد. بر این اساس میتوانیم با اطلاع رسانی، هنر طبخ نان سالم در خانهها را آموزش دهیم.
وی به توافق صورت گرفته میان وزارتخانههای بهداشت، جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد و گفت: بر اساس این توافق نامه مقرر شده است که مردم به راحتی بتوانند انواع آرد سالم را از سوپر مارکتها تهیه کنند.
دکتر طریقت منفرد که در یک برنامه تلویزیونی درباره " جایگاه نان در سبد غذایی" صحبت میکرد، افزود: می توان نانی تهیه کرد که به لحاظ خواص و انرژی بتواند جایگزین بسیاری از غذاها شود.
وزیر بهداشت در ادامه به اختیارات قانونی و گسترده شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برای اصلاح سبد غذایی خانوارها اشاره و تاکید کرد: این شورا باید فعالتر شده و به کمک کارشناسان، مسایل مربوط به اصلاح سبد غذایی، ترویج سبک زندگی و تغذیه سالم را پیگیری کند.
بازگشت به صفحه نخست