پزشکان معتقدند تغذیه کودکان با موادغذایی، میوهها و سبزیجات تازه و غذاهایی که کمتر فرآوری شدهاند، احتمال بروز آلرژیهای غذایی را در آنها کاهش میدهد.
به گزارش لقمه، گروهی از پزشکان انگلیسی بر اساس یافتههای جدید خود اظهار داشتند: کودکانی که بیشتر میوه و سبزی تازه مصرف کرده و کمتر از غذاهای فرآوری شده تغذیه میکنند معمولا به آلرژیهای غذایی مبتلا نمیشوند.
«کیت گریمشاو» از دانشگاه «سوتامپتون» انگلیس در این مطالعه خاطر نشان کرد: احتمالا موادغذایی فرآوری شده حاوی ترکیبات شیمیایی هستند که به بروز آلرژیهای غذایی دامن میزنند.
گریمشاو و دستیارانش در این مطالعه دریافتند کودکانی که آلرژی غذایی ندارند اغلب از موادغذایی سالم و خانگی و همچنین از میوهها و سبزیجات تغذیه میکنند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، البته در این مطالعه به طور دقیق مشخص نشده که چرا مصرف موادغذایی تازه، کودکان را از ابتلا به آلژریهای غذایی مصون میکند و از این رو انجام آزمایشات بیشتر در این زمینه ضروری است.
بازگشت به صفحه نخست