سینه مرغ را چگونه فیله کنیم؟


تهیه سینه مرغ آماده گران تمام می شود پس برای صرفه جویی هم که شده می توانید این کار را یاد بگیرید و خودتان انجام دهید.

به گزارش لقمه، در این مطلب فیله کردن سینه مرغ (Chicken Fillet) را به شما آموزش خواهیم داد.


1 - سینه مرغ را از سمتی که پوست دارد روی تخته برش قرار دهید. اگر از سینه مرغ یخ زده استفاده می کنید باید کاملا آب شده باشد.



2 - با استفاده از یک چاقوی سرآشپز برش را از ضخیم ترین قسمت سینه مرغ شروع کنید.

Debone-3.jpg (408×272)

3 - جایی که استخوان شروع می شود را پیدا کنید. استخوان سینه یک تکه و در وسط سینه به حالت عمود قرار دارد. وقتی سینه و کمر مرغ را از هم جدا می کنید ممکن است قسمت هایی از استخوان های دنده مرغ را نیز از کمر آن جدا کنید؛ در این صورت استخوان های دنده را هم باید از سینه جدا کنید. اما اگر فقط قسمت قلب شکل سینه را از کمر جدا کنید سینه تنها همان استخوان تخت وسط سینه را خواهد داشت.

Debone-4.jpg (408×272)

4 - بریدن گوشت را تا نزدیکی استخوان سینه ادامه دهید و بعد بریدن را در نزدیکی استخوان کم کرده و با فشار دست به آرامی گوشت را کنار بزنید.



5 - تمام استخوان را به همین روش از گوشت جدا کنید سپس در سمت دیگر سینه نیز بقیه استخوان را جدا کنید.

Debone-6.jpg (408×272)

6 - در آخر هم پوست، چربی ها و غضروف را از گوشت جدا کنید.

Debone-7.jpg (408×272)


نکات و هشدارها
1 - مراقب باشید چه مقدار گوشت را با استخوان دارید از سینه جدا می کنید. اگر مقدار زیادی گوشت از سینه جدا کنید مقرون به صرفه تر آن است که سینه پاک شده و آماده بخرید (می توانید اگر مقدار زیادی گوشت با استخوان از سینه کنده شد استخوان ها را بپزید و گوشت آن ها را برای استفاده در سوپ، سالاد یا … جدا کنید).

2 - حتی اگر استخوان ها را به خوبی تمیز کرده اید می توانید از آن ها برای تهیه آب مرغ استفاده کنید.

3 - همیشه پس از دست زدن به مرغ خام دست های خود را بشویید.





بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ مرداد
کدخبر:4810منبع:سیمرغتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و سوم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4810.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر