5 چاشنی که باید در هر آشپزخانه‌ای باشد


انواع ترشی‌ها، سیر ترشی، خیارشور و چاشنی‌هایی از این دست برای سرو غذا فوق‌العاده‌اند.

به گزارش لقمه، یکی از رازهای دست‌پخت فوق‌العاده‌ی سرآشپزها استفاده از چاشنی‌های مختلف است. لازم نیست که شما هم سرآشپز باشید تا به فکر تجهیز آشپزخانه‌تان به انواع چاشنی‌ها و سس‌ها باشید. برای این که غذاهای خوشمزه تهیه و سرو کنید حتماً در آشپزخانه‌تان این 5 چاشنی را دم دستتان بگذارید. 



خردل

امکان ندارد یک سرآشپز حرفه‌ای دم دستش خردل نداشته باشد. اگر می‌خواهید که همبرگر یا ساندویچ‌هایتان خوش‌طعم باشد حتماً به سس خردل نیاز خواهید داشت. برای خوش‌طعم کردن سس سرکه و روغن زیتون نیز می‌توانید از خردل استفاده کنید. طعم این چاشنی برای سرو سالاد سیب‌زمینی و پاستاها نیز فوق‌العاده است. همچنین می‌توانید برای طعم دار کردن گوشت کبابی نیز از خردل استفاده کنید.



سس کچاپ

سرآشپزها برای تهیه‌ی سس اصلی باربکیو یا برای تهیه‌ی سس خوراک میگو از سس کچاپ استفاده می‌کنند. بچه‌ها معمولاً عاشق این سس هستند و برای خوردن همبرگر یا پیتزا از کچاپ استقبال بیشتری می‌کنند. شما هم برای سرو غذاها با سس‌های مناسب حتماً سس کچاپ را وارد آشپزخانه‌تان بکنید.



مایونز کم چرب

سس مایونز یکی از قدیمی‌ترین و پرطرفدارترین سس‌ها برای سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد تن ماهی یا سالاد مرغ و سالاد تخم‌مرغ و انواع سالادهای دیگر محسوب می‌شود. حتماً سس مایونز کم چرب در آشپزخانه داشته باشید اما حواستان باشد در مصرف آن زیاده‌روی نکنید. برای این که طعم غذاهای حاوی این سس را بهتر کنید حتماً از لیموترش، سیر کوبیده و یک نوک انگشت فلفل استفاده کنید. ترکیب مواد گفته شده برای سرو ماهی و گوشت هم مناسب است.




شربت افرا

شربت افرا برای پوشاندن روی پنکیک عالی است. شما می‌توانید برای سرو دسرهایتان از این شربت استفاده کنید. سرآشپزها برای تهیه‌ی سس‌هایشان نیز از این شربت استفاده می‌کنند.



انواع ترشیجات

انواع ترشی‌ها، سیر ترشی، خیارشور و چاشنی‌هایی از این دست برای سرو غذا فوق‌العاده‌اند. اصلا نمی‌شود مثلاً سالاد الویه را بدون خیار شور تصور کرد. یا اینکه در کنار کتلت و غذاهای دیگر خیارشور نداشت. حتماً یک شیشه از این چاشنی‌ها را در یخچالتان داشته باشید. داخل ساندویچ خودتان و بچه‌ها از این ترشیجات به خصوص خیار شور استفاده کنید. سیر ترشی برای خوش‌طعم شدن غذاها و سلامتی‌تان فوق‌العاده است.





بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۴ مرداد
کدخبر:4820منبع:تبیانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و چهارم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4820.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر