دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، میتواند بیشتر از اینکه خوب باشد، باعث ضرر زدن به بدن شود، چرا که باعث افزایش مواد شیمیایی میشود که برای قلب مضر است.
لفمه: به گزارش روزنامه دیلی میل Daily Mail در تاریخ 19 آبان ( 10 نوامبر )، محققان میگویند که کاهش مصرف نمک، میتواند باعث خطر لخته شدن خون و افزایش امراض قلبی و سکته شود.
رژیم غنی که در سدیم وجود دارد میتواند باعث افزایش خطر فشار خون شود و دولت ها و نهادهای سلامت باید برای برجسته کردن موارد مضر به سلامتی، مبارزه جدی آغاز نمایند.
اما محققین از دانشگاه کپنهاگ Copenhagen ، ادعا کردند که کاهش مصرف نمک، میتواند باعث افزایش احتمال خطر مرگ یا یکسری مشکلات قلبی، شود.
یک بررسی از 67 مطالعات قبلی، که 40000 نفر در آن درگیر بودند، مشخص کرده است که کاهش مصرف نمک، موجب 2.5 درصد افزایش در کلسترول و 7 درصد افزایش یک نوعی از چاقی میشود و از عوامل لخته شدن خون است.
دکتر نیل گرادال، مسئول این پروژه میگوید: افزایش کلسترول، موجب افزایش خطر مرگ قلبی- عروقی میشود و مردم بجای کاهش مصرف نمک، باید سیگار و مصرف الکل را ترک کرده و به کاهش وزن روی بیاورند.