انار میوه ای است که از بیش از ۵هزار سال پیش کشت می شود. این میوه که در کشورهای هند، ایران، پاکستان، مصر، عربستان و ... کشت می شود، دارای خواص متعددی است که در این به آن اشاره شده است.
به گزارش لقمه، مصرف منظم این میوه، میزان آنتی اکسیدان را افزایش می دهد و به طور چشمگیری فشار سیستولیک خون کاهش پیدا می کند. علاوه بر آن به طور طبیعی کلسترول مضر را نیز کاهش می دهد.
به علت بالا بودن میزان آنتی اکسیدان، مانع از بروز برخی انواع سرطان می شود.
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
خاصیت ضدالتهابی آن خطر بروز آرتریت را کاهش می دهد.
از بروز آلزایمر پیشگیری و روند آن را کند می کند.
خطر بروز دیابت را کاهش می دهد.
سرشار از ویتامین های لازم مانند ویتامین A،C، اسیدفولیک و ویتامین E است.
باعث شادابی پوست می شود.
کاهش دهنده ناراحتی تنفسی است.
از بروز کم خونی پیشگیری می کند.
اشتها را باز می کند.
سموم مضر را از بدن دفع می کند و میزان انرژی بدن را بالا می برد.
بازگشت به صفحه نخست