متخصص طب سنتی معتقد است: میوههایی مثل زردآلو، آلوچه، گیلاس، آلبالو، شاه توت، هلو و شفتالو با توجه به مزاج افراد، میوههای مفید برای پیشگیری از گرمازدگی است.
به گزارش لقمه، دکتر مجید امتیازی با اشاره به هوای گرم و خشک استان یزد اظهار کرد: در فصل تابستان به لحاظ داشتن مزاج گرم و خشک از نظر فصلی و از طرف دیگر شرایط اقلیمی و آب و هوای گرم و خشک یزد، باید تمهیداتی جهت پیشگیری از بروز گرمازدگی انجام داد.
این متخصص طب سنتی با بیان این که فصل گرم سال برای افرادی که ذاتا دارای مزاج گرم و خشک هستند آزار دهنده تر است، افزود: بهترین روش جهت پیشگیری از گرمازدگی نوشیدن مایعاتی است که میل به سردی و تری دارند.
وی با تاکید بر اینکه در مصرف نوشیدنیها نباید اسراف و زیاده روی کرد، تصریح کرد: اسراف در مصرف نوشیدنیها موجب آسیب رساندن به سایر ارگانهای بدن میشود.
امیتازی، شربت خیار را یکی از نوشیدنیهای مفید در تابستان عنوان کرد و گفت: جهت تهیه این شربت میتوان از چند عدد خیار به همراه مقداری سکنجیبن و گلاب استفاده کرد.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: شربت تخم بالنگو به تنهایی یا با مخلوطی از شکر و سکنجبین و گلاب نیز میتواند مفید باشد. شربت تخم شربتی، شربت تخم خرفه، گل خواصی و شربت خاکشیر به همراه مقداری گلاب و شکر و آب از دیگر نوشیدنیهای مفید است.
رییس سلامتکده طب سنتی اردکان گفت: مصرف میوههایی همچون گرمک، طالبی، هندوانه، شربت زرشک و ریواس به صورت متعادل و با احتیاط از دیگر مواردی است که میتوان برای پشگیری از گرمازدگی بهره برد.
بازگشت به صفحه نخست