تلخی بادنجان را چگونه از بین ببریم؟


راهی ساده برای از بین بردن تلخی بادنجان وجود دارد.

به گزارش لقمه، همین كه بادنجان را پوست كندید، آن را درون آب نمك بیندازید. سپس آن را از آب نمك خارج ساخته و با یك حوله كاغذی‌، آهسته روی آن بزنید تا خشك شود. آنگاه آماده طبخ می‌‌باشد.


بادنجان را پوست كنده‌، به وسیله چاقو از چهار طرف روی آن شكاف طولی ایجاد كنید. سپس روی آن نمك زده و بگذارید مدتی بماند، تلخی آن خارج خواهد شد.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور
کدخبر:4942منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ سوم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4942.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر